Menu

Thuis bij Ma & Ik

In 2014 stapten Véronique Baeyens en Lien Rogiers, moeder en dochter, samen in het verhaal om een gezellig eethuis / koffiehuis te openen in Sint-Amandsberg (Gent).  

Lien, interieurvormgeefster van opleiding, zorgde voor een knappe verbouwing en leuke interieurideeën met aandacht voor kinderen. Ze startte de zaak mee op en bereidde met liefde boterhammen, salades, pasta en veel ander lekkers. Ondertussen gaf ze de fakkel door en vond ze haar passie terug in de interieurwereld met bijzondere aandacht voor hippe kinderkamers.

Véronique, voormalig zaakvoerster van Lederwaren Baeyens, is een onderneemster in hart en nieren. Ze runt de zaak als een echte ‘Ma’, bedenkt lekkere recepten die jong en oud kunnen bekoren en zorgt voor een vlotte, vriendelijke bediening.

Je ‘thuis voelen’ is het basisuitgangspunt. En je ‘thuis voelen met je kinderen’, het streefdoel. Ma & Ik wil uitgroeien tot een vaste ontmoetingsplaats waar gezinnen met kinderen, vrienden en buren elkaar treffen om iets te eten en/of drinken.

Je kan bij Ma & Ik terecht voor een lekkere kom verse soep, rijkelijk belegde boterhammen, de vaste pasta van het huis (zelfgedraaide gehaktballen met pittige tomatensaus) en een dagelijks homemade gebak of dessert. Ook afhalen is mogelijk!

Daarnaast serveren we je graag een gezond ontbijt met bio yoghurt + homemade granola, vers fruit, banana pancakes of kraakvers brood met beleg. We verwennen je ook graag met enkele suggesties, die op ons letterbord te vinden zijn.

Een workshop voor kinderen of voor de ouders, een pop-up avond om jullie ook eens op andere uren te kunnen ontvangen, kinderfeestjes of familiebijeenkomsten. Het zijn enkele ideeën die Ma & Ik graag uitwerkt en waarmee we jullie blijven verrassen. Vraag gerust naar meer info of volg ons op Instagram, zo blijf je altijd bij.

Bij Ma & Ik in Gent voel je je thuis.

Kom dus zeker eens langs!
Véronique & team